TEKST

verhalen die raken

Met welke verhalen bereik je als organiatie het meest? En hoe vertel je ze het best? VerhalenBrein haalt de verhalen uit organisaties en schrijft ze op, creatief, aansprekend en overtuigend.

Interviews/artikelen

Op zoek naar goede artikelen voor een website of (bedrijfs)magazine? VerhalenBrein schrijft ze voor je op in de vorm van nieuwsberichten, reportages, interviews of achtergrondartikelen. Ik dompel me onder in het onderwerp, leef me in en kies een creatieve, aansprekende invalshoek die de lezer raakt. Ik neem interviews af en ik zorg dat het verhaal tot leven komt met mooie quotes.

Blogabonnement

Vormt regelmatig bloggen een drempel? Kwel jezelf niet langer en besteed het uit! Want bloggen zorgt ervoor dat je doelgroep je leert kennen en meer mensen je website bezoeken. VerhalenBrein biedt abonnementen aan van 1 of 2 blogs per maand. Samen bedenken we de onderwerpen. Vervolgens maak ik een blogplanning met onderwerp en publicatiedatum.

Short copy

Wil je dat mensen meteen stoppen met scrollen als ze jouw social posts zien? Of zoek je een sterke slogan voor een campagne of een pay-off die jouw bedrijfsnaam versterkt? VerhalenBrein bedenkt creatieve en wervende short copy waar niemand omheen kan. Krachtig, verrassend en kenmerkend.

Webteksten

Kort, helder, met duidelijke koppen, SEO-proof en makkelijk scanbaar. Boodschappen die mensen willen lezen en duidelijk zijn in één oogopslag. Geschreven in een stijl die bij je doelgroep past. Dát kenmerkt een goede webtekst. Kunnen jouw webteksten wel een update gebruiken of werk je aan een nieuwe website? VerhalenBrein helpt graag!

Persberichten

Een persbericht vergroot de kans op publiciteit over belangrijk nieuws. Tenminste, als het goed geschreven is en op tijd bij journalisten ligt. Want oud nieuws is geen nieuws. VerhalenBrein schrijft razendsnel een objectief persbericht met een sterke opbouw en triggerende kop, dat makkelijk te kopiëren is voor journalisten. Zo krijgt jouw nieuws zeker aandacht.

Scripts

De productie van een ijzersterke webvideo begint met een goed script. En dat bespaart tijd! Een script legt de verhaallijn vast in beeld en tekst. Dat zorgt ervoor dat filmen en monteren daarna een stuk makkelijker gaan. VerhalenBrein vertaalt jouw ideeën naar beeld en geluid. Ook kan ik de cameraman briefen en de productie begeleiden.

Redactie/correctie

Wil je een tekst nog eens goed laten nakijken op spelling, stijl, structuur, zinsconstructie, lengte en aantrekkelijkheid? VerhalenBrein doet dit graag, met respect voor jouw tekst. Ik probeer de eigenheid van het verhaal te behouden en zal altijd duidelijk laten zien wat ik heb gewijzigd en waarom. Uiteindelijk bepaal je zelf of je een wijziging ook echt wilt toepassen.

Overige diensten

 Staat de benodigde tekst niet tussen de aangeboden diensten? VerhalenBrein is van alle markten thuis dankzij jarenlange ervaring met uiteenlopende teksten. Denk aan flyers, brochures, nieuwsbrieven, Direct Mailings, speeches enzovoorts. Wil je weten wat VerhalenBrein voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wil je meer weten over de diensten van VerhalenBrein? Of een offerte aanvragen? Laat hieronder een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.

10 + 5 =